Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Шведи перейняли проект волинянина «Квітучий прапор України» і попросили насіння українських чорнобривців

Дарують усмішки водіям чорнобривці при дорозі

facebook.com/Василь Рижук

Шведи перейняли проект волинянина «Квітучий прапор України» і попросили насіння українських чорнобривців

На Волині узбіччя дороги Луцьк - Горохів волинський скульптор-монументаліст, заслужений діяч мистецтв України Василь Рижук знову засадить квітами

Волинянин Василь Рижук, який раніше засадив чорнобривцями і декоративними соняхами кілька десятків кілометрів узбіччя траси Луцьк-Львів у

показав, як готує грунт до посадки квітів.   Проект «Квітучий прапор України» лучанин розпочав, щоб показати неповторну красу волинського краю, і не жаліє на це власних коштів. Через це митця на Волині називають Василем – «Сонячним Чорнобривцем».

Проект діє наповну. До речі, нам навіть вдалося вийти за межі України, тож частина насіння буде висаджена на території Швеції нашими партнерами.

А нещодавно гарну звістку Василь Рижук отримав з Полтави. Там знайшлися однодумці, які вирішили долучитися до гарної справи – заквітчання доріг. Волинянин навіть передав насіння для друзів. «Проект «Квітучий прапор» виходить за межі країни! Дякую друзям! Ось повідомленнч від Андрія Заболотного з Полтави: «Доброго дня, хочу ще раз подякувати за надіслане насіння, воно нам дуже знадобилося. Проект діє наповну. До речі, нам навіть вдалося вийти за межі України, тож частина насіння буде висаджена на території Швеції нашими партнерами. Щиро дякуємо за підтримку!» - написав у «Фейсбуці» Василь Рижук.

Сам автор ідеї переконаний: якщо висіяти квіти в кожному дворику, на кожній вулиці – від Луцька до Сум, це ще дужче об’єднає Україну.

Telegram Channel