Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Старовижівську районку відпустили у вільне плавання

В роботі сесії взяли участь 22 депутати райради із 34 обраних.

www.stvadm.gov.ua

Старовижівську районку відпустили у вільне плавання

Відбулася позачергова сесія Старовижівської районної ради

1 червня 2018 року в залі засідань райдержадміністрації відбулася 23 позачергова сесія районної ради сьомого скликання, яку провів голова райради Юрій Кудацький, інформує Старовижівська РДА.

В роботі сесії взяли участь 22 депутати райради із 34 обраних. На сесії були присутні голова райдержадміністрації Анатолій Бринчук, деякі сільські голови, керівники правоохоронних органів району та районних служб.

Перед розглядом питань порядку денного депутати мали змогу озвучити свої запити та звернення до керівників району та окремих структурних підрозділів. Цим правом скористався депутат Анатолій Лавринюк. Його запит був адресований директору державного підприємства «Старовижівське лісове господарство» і стосувався продажу підприємством холодильника-рефрижератора. Анатолій Петрович цікавився необхідністю продажу, ціною, а також технічним станом холодильного обладнання. Депутатський запит був підтриманий більшістю депутатів.

Також було прийнято рішення про припинення юридичної особи «Комунальне підприємство «Редакція Старовижівської районної газети «Сільські новини»» шляхом перетворення. 

В ході роботи депутати заслухали звіт голови райдержадміністрації Анатолія Бринчука про здійснення районною державною адміністрацією делегованих повноважень. Після закінчення доповіді депутати задавали питання щодо використання коштів державної субвенції, фінансування первинної медико-санітарної допомоги, оренди землі та земельних відносин, децентралізації тощо і отримали вичерпні відповіді на них від голови райдержадміністрації. За результатами голосування - з 21 депутата в залі (1 вийшов) - 5 «утримались»;

Також було прийнято рішення про припинення юридичної особи «Комунальне підприємство «Редакція Старовижівської районної газети «Сільські новини»» шляхом перетворення. Депутати затвердили Статут та Положення про конкурсний відбір на посаду директора комунальної установи «Старовижівський інклюзивно-ресурсний центр» та надали дозвіл КЗ «Старовижівський ЦПМСД» на реконструкцію приміщення під Старовижівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини по вул. Незалежності,15 в смт Стара Вижівка Старовижівського району Волинської області.  

Депутати розглянули і ряд інших питань.

Telegram Channel