Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Град з кулак побив на Закарпатті близько 200 дахів у будинках (Відео)

Пройшов сильний град з грозами і буревієм

УНН

Град з кулак побив на Закарпатті близько 200 дахів у будинках (Відео)

У Закарпатській області пройшов сильний град з грозами і буревієм, внаслідок чого було пошкоджено дахи житлових будинків, попадали дерева

Про це йдеться у повідомленні прес-служби У ДСНС у Закарпатській області, передає УНН.

За інформацією прес-служби, внаслідок погіршення погодних умов (град, зливи та сильний вітер) пошкоджено покрівлі 182 житлових будинків у 4 населених пунктах Іршавського району, а саме: у селі Брід – 150 покрівель, с. Дешковиця – 10 покрівель, с. Ільниця – 12 покрівель та селі Осій – 10 покрівель.

Зазначається, що інформація стосовно кількості пошкоджених дахів уточнюється. Водночас у відомстві запевнили, що постраждалих немає.

Внаслідок погіршення погодних умов (град, зливи та сильний вітер) пошкоджено покрівлі 182 житлових будинків у 4 населених пунктах Іршавського району, а саме: у селі Брід – 150 покрівель, с. Дешковиця – 10 покрівель, с. Ільниця – 12 покрівель та селі Осій – 10 покрівель.

Також сильні пориви вітру, як розповіли у УДСНС, призвели до падіння дерев на автошляхи на придворові території краю.

Зафіксовано 7 випадків у Хустському (2), Тячівському (4) районах та м. Мукачево (1).

Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області та представниками органів місцевої влади вживається ряд заходів з ліквідації наслідків негоди.

Як повідомляв УНН, користувачі соціальних мереж повідомляють про негоду в Ужгороді, а також діляться фото та відео зливи та крупного граду, яким засипало місто. 

 

 

Telegram Channel