Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Рівненщині перехожий врятував потопаючого

Якби не вчасні та кваліфіковані дії Володимира Ліщини чоловік потонув би.

Max Pixel

На Рівненщині перехожий врятував потопаючого

12 червня о 12:34 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення від чергового швидкої медичної допомоги, що в селі Опарипси, Радивилівського району в ставку «Молодіжний» тоне чоловік

На місце події негайно було направлено рятувальників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини Радивилова. Прибувши на місце події виявилось, що до приїзду співробітників ДСНС потерпілого врятував перехожий Володимир Ліщина.

Володимир негайно витягнув потерпілого на берег та розпочав надавати першу долікарську допомогу.

З його слів, він разом з дитиною прогулювався по пляжу, як раптом помітив, що в воді топиться чоловік. Не гаючи часу Володимир кинувся в воду, підплив до чоловіка, який був уже непритомний. Володимир негайно витягнув його на берег та розпочав надавати першу долікарську допомогу. Паралельно з наданням долікарської допомоги він викликав швидку. Черговий швидкої який отримав виклик, викликав рятувальників.

За декілька хвилин до місця виклику прибуло чергове відділення рятувальників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини, потопаючий вже був в кареті швидкої. Потерпілого оперативно було госпіталізовано в реанімаційне відділення Радивилівської ЦРЛ.

Джерело: Головне управління ДСНС України у Рівненській області
Telegram Channel