Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Рожищі злапали велозлодія-рецидивіста

Чолов'яга умів хвацько приробляти ноги двоколісним...

te.20minut.ua

У Рожищі злапали велозлодія-рецидивіста

Поцупив ровера вартістю понад дві тисячі гривень

Уночі в райцентрі Рожище зловмисник викрав велосипед у місцевого мешканця, вартістю понад 2 тис. грн. Поліцейські встановили, що злочин скоїв 44-річний житель району. Велосипед вилучили. За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські з’ясували, що правопорушник викрав велосипед із під’їзду житлового будинку за місцем проживання 25-річного власника транспорту.

Поліцейські з’ясували, що правопорушник викрав велосипед із під’їзду житлового будинку за місцем проживання 25-річного власника транспорту. Потерпілий звернувся з відповідною заявою до поліції.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції Рожищенського відділення поліції встановили причетність до скоєння кримінального правопорушення 44-річного жителя одного із сіл цього ж району. До слова, раніше чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за подібний злочин.  

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує, зокрема, до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі на той самий строк.

Telegram Channel