Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку за кошти державного бюджету закуплять дев’ять квартир учасникам АТО

9 сімей учасників АТО матимуть квартири.

stroyobzor.ua

У Луцьку за кошти державного бюджету закуплять дев’ять квартир учасникам АТО

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови. Депутати розглядали перерозподіл видатків та вільних залишків бюджету міста у сумі понад 40 мільйонів гривень

Отож, з державного бюджету надійшла субвенція у сумі 4,855 мільйона гривень на закупівлю дев’яти квартир учасникам антитерористичної операції, інформує Луцька міська рада.

Додатково депутати виділять кошти на капітальний ремонт даху дитячого садочка №16 у сумі 520 тисяч гривень та на ремонт фасаду Будинку вчителя спрямують 200 тисяч гривень, а для навчальних закладів, дитячих садочків, Палацу учнівської молоді закуплять контейнери для роздільного збору сміття. На 16 мільйонів гривень збільшаться видатки на капітальний ремонт прибудинкових територій та доріг нашого міста.

З державного бюджету надійшла субвенція у сумі 4,855 мільйона гривень на закупівлю дев’яти квартир учасникам антитерористичної операції.

Обранці громади 32 мільйона гривень передбачать на співфінансування проекту НЕФКО.

Для закупівлі тролейбусів для Луцького підприємства електротранспорту виділяють 3 мільйони гривень. На виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію приміщення під філію центру надання адміністративних послуг збільшать видатки на 1, 497 мільйона гривень. Відремонтують коштом міського бюджету і балкони міської клінічної лікарні та перший поверх жіночої консультації пологового будинку.

300 тисяч гривень виділять на реконструкцію мереж водопостачання та водовідведення у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, а 3,3 мільйона гривень спрямують на реконструкцію приміщення амбулаторії на вулиці Корольова у мікрорайоні Вересневе.

Усі зміни до міського бюджету розглядатимуть депутати під час пленарного засідання 43 сесії Луцької міської ради.

Telegram Channel