Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

БАЗАР І ЦІНИ: НЕ ДОЗВОЛЯЙТЕ СЕБЕ ОБДУРЮВАТИ

Схоже, що спека на півдні тільки пришвидшила достигання баштанних культур. Принаймні, у Луцьку уже накопичились гори кавунів з написом “Херсон — 1 грн.”, а також є вдосталь пахучих динь — по дві гривні за кілограм. До речі, при купівлі кавуна треба дивитися, щоб хвостик був сухий. Спілий кавун завжди має блискучу шкірку і відлунює не глухо, а чистим звуком, якщо по ньому постукати пальцями або долонею.

Схоже, що спека на півдні тільки пришвидшила достигання баштанних культур. Принаймні, у Луцьку уже накопичились гори кавунів з написом “Херсон — 1 грн.”, а також є вдосталь пахучих динь — по дві гривні за кілограм. До речі, при купівлі кавуна треба дивитися, щоб хвостик був сухий. Спілий кавун завжди має блискучу шкірку і відлунює не глухо, а чистим звуком, якщо по ньому постукати пальцями або долонею. Завозять з Одеси персики за ціною 6 грн. 50 коп. за кілограм (до речі, вони там коштують 2.50).
Торгувати цією продукцією дозволяється тільки на впорядкованих семи ринках. Перший заступник міського голови Святослав Кравчук звернувся до відповідних служб якнайактивніше контролювати несанкціоновану торгівлю та безжально штрафувати порушників санітарно-гігієнічних норм. Адже на стихійних ринках не контролюється якість овочів за вмістом нітратів, а на різноманітних вагах обдурюють покупців.
Telegram Channel