Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Край землі:  три тисячі шістсот сорок п’ять захисників України загинули на Донбасі

Співак присвятив свою пісню "Край землі" тим, хто не повернувся живим

ТСН

Край землі: три тисячі шістсот сорок п’ять захисників України загинули на Донбасі

Стільки Героїв, за даними зведеної волонтерами Книги пам’яті полеглих за Україну, загинули у зоні АТО. За цією величезною цифрою стоять батьки, сини, кохані і просто люди, які мріяли жити далі і будувати нову країну

Відео пам'яті тисяч загиблих захисників України на Донбасі від

зібрало рекордну кількість переглядів. Ролик з фото та відеокадрами загиблих бійців зробили журналіст ТСН Наталія Нагорна та режисер монтажу Андрій Колесник спеціально для виступу Арсена Мірзояна на презентації проекту "Переможці 2", присвяченого ветеранам АТО, які втратили частини тіла, захищаючи кордони України, але не втратили сили духу. Співак присвятив свою пісню "Край землі" тим, хто не повернувся живим, на прохання героїв проекту.

Ролик з фото та відеокадрами загиблих бійців зробили журналіст ТСН Наталія Нагорна та режисер монтажу Андрій Колесник спеціально для виступу Арсена Мірзояна на презентації проекту "Переможці 2", присвяченого ветеранам АТО.

Менше ніж за добу відео зібрало близько 200 000 переглядів, тисячі перепостів та коментарів. Користувачі соціальних мереж висловлюють щиру подяку героям, виражають співчуття сім'ям загиблих та сподіваються на мирне майбутнє.

 

Telegram Channel