Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Ратнівщині прощаються із бійцем-односельчанином

Герої не вмирають!

facebook.com/Ратнівська районна державна адміністрація

На Ратнівщині прощаються із бійцем-односельчанином

У зв'язку із смертю військовослужбовця Сергія Михальчука у Ратнівському районі 5-ого липня оголошено День жалоби

Цими днями на сайті Ратнівської райдержадміністрації з’явилося повідомлення з приводу того, що помер 41-річний житель села Річиця Ратнівського району Сергій Михальчук, який брав участь в операції Об’єднаних сил на Сході України. У телефонній розмові із заступником голови Забродівської об’єднаної територіальної громади, до якої належить Річиця, Василем Мажулою ми дізналися, що Сергій Михальчук — учасник АТО. Був мобілізований у лютому 2015 го і служив по травень 2016-го року. Півроку тому пішов у Збройні сили України за контрактом.

На всій території району на будинках і спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій будуть приспущені Державні Прапори України.

У зв'язку із смертю військовослужбовця Сергія Михальчука у Ратнівському районі 5-ого липня оголошено День жалоби. Підприємствам, установам та організаціям у ці дні запропоновано відмінити заплановані культурно-розважальні заходи. На всій території району на будинках і спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій будуть приспущені Державні Прапори України.

Прощання – сьогодні о 12.00 год від рідної домівки Сергія Михальчука в селі Річиця. Відспівають померлого у місцевому храмі Святого Миколая.

Катерина ЗУБЧУК

Telegram Channel