Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку створять молодіжний центр

Молодь має бути активною

facebook.com/ihor.polishchuk

У Луцьку створять молодіжний центр

Відбулася робоча зустріч з заступником міністра молоді та спорту Олександром Яремою щодо створення міського молодіжного центру

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив Ігор Поліщук. 

«Сьогодні мали робочу зустріч з заступником міністра молоді та спорту Олександром Яремою під час якої обговорили роботу міської ради в галузі молодіжної політики та плани по створенню міського молодіжного центру», - написав він. 

Будівля має вигідне розташування, адже поруч - центральний парк, територія колишнього іподрому, яку планується використати для облаштування професійного BMX стадіону та урбан локацій, спорткомплекс "Спартак", який ми придбали у міську власність та центральний пляж.

За словами Ігоря Поліщука, вже відшукали приміщення для такого центру. Це самовільно збудоване приміщення поруч з зоопарком та центральним парком культури та відпочинку. Минулого року його, рішенням міської ради, було передано у власність територіальної громади. Будівля має вигідне розташування, адже поруч - центральний парк, територія колишнього іподрому, яку планується використати для облаштування професійного BMX стадіону та урбан локацій, спорткомплекс "Спартак", який ми придбали у міську власність та центральний пляж.

Заступник міністра позитивно оцінив роботу міської влади в сфері молодіжної політики та запевнив у готовності міністерства допомагати й сприяти у реалізації проектів у цій сфері. 

Telegram Channel