Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Березичах відсвяткували день села

Гуляло все село

Любешівська ОТГ

У Березичах відсвяткували день села

12 липня Любешівський селищний голова Олег Кух побував у Березичівському старостинському окрузі та привітав жителів села із престольним святом та 420-ю річницею від першої писемної згадки про населений пункт

Звертаючись до присутніх, йдеться на сайті Любешівської громади, чиновник зазначив: «Шановні Березичани, у сьогоднішній святковий день від імені селищної ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто щиро вітаю всіх із Днем села. Бажаю вам перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій на благо громади. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких, а вашому селу зичу процвітання, стабільності та розвитку», – зазначив очільник громади.

Аби молодь села могла повноцінно проводити своє дозвілля, очільник громади  подарував для сільського Будинку культури музичну апаратуру , а місцевий садочок поповнився дитячими іграшками.

Вітаючи жителів Березич зі святом, Олег Іванович подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. Грамотами Любешівської селищної ради та цінними подарунками нагороджені: активісти - Пасевич Андрій Володимирович, Тишковець Микола Олексійович, Романюк Сергій Іванович, Мати-героїня, яка народила та виховала семеро дітей – Карпович Лариса Павлівна. За багаторічну сумлінну працю та вагомі трудові здобутки нагороджено Вітовщика Миколу Архиповича.  Аби молодь села могла повноцінно проводити своє дозвілля, очільник громади  подарував для сільського Будинку культури музичну апаратуру , а місцевий садочок поповнився дитячими іграшками, які Олег Іванович вручив для завідуючої дитячого садочка.

Після урочистої частини святкувань відбувся концерт місцевих аматорів та працівників Будинку культури Любешівської селищної ради. Також всі бажаючі мали змогу взяти участь у змаганнях, де переможці отримували цікаві подарунки. Для дітей була організована розважальна програма та конкурси. Закінчилося святкування молодіжною дискотекою.

Telegram Channel