Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Стартувала «Поліська регата» (Фото)

Тримаємо кулаки за команду "Волинь-Маневичі"

Волинь-нова

Стартувала «Поліська регата» (Фото)

Міжнародний фестиваль з екстремального водного туризму

Змагання являють собою проходження на байдарці екіпажем із двох осіб маршруту на ділянці праве русло річки Стохід від селища Любешів до її впадіння в річку Прип’ять у районі села Сваловичі (І етап – 14 липня) та ділянці річки Прип’ять від села Сваловичі до села Люб’язь (ІІ етап – 15 липня) загальною довжиною 46 кілометрів.

Василь Корець, суддя змагань повідомив, що цього року участь у змаганнях бере 21 команда. За його словами, значно розширилася географія учасників, зокрема, до вже традиційних учасників фестивалю водного туризму, а це команди з Любешівського, Маневицького районів, міст Луцьк, Вараш, Київ і Львів долучилися спортсмени з Горохівсого району, і навіть з міста Дніпра.

Василь Корець, суддя змагань повідомив, що цього року участь у змаганнях бере 21 команда. За його словами, значно розширилася географія учасників, зокрема, до вже традиційних учасників фестивалю водного туризму, а це команди з Любешівського, Маневицького районів, міст Луцьк, Вараш, Київ і Львів долучилися спортсмени з Горохівсого району, і навіть з міста Дніпра. «Значно зріс рівень учасників – менше любителів, а сильні спортивні хлопці», - каже суддя змагань Василь Корець.

Представники нашої редакції змагатимуться у складі команди «Волинь-Маневичі» у складі Сергія Наумука та Миколи Ясюка. Ми стартуємо під номером 13-ть.

Telegram Channel