Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Мама Ігоря Бєлокурова отримала подарунки з Афганістану

Антоніна Бєлокурова чекає на свого сина

Перший канал

Мама Ігоря Бєлокурова отримала подарунки з Афганістану

Афганець Амруддин, який, ймовірно, є волинянином Ігорем Бєлокуровим, передав своїй мамі дарунки

«Бакшиші» з Ісламської республіки Афганістан привезли члени пошукової групи «Пернач» брати Олег і Андрій Чуйки, а також Олександр Денисов, йдеться на сторінці Район.Любешів.

У свою чергу, українці навезли йому своїх дарунків і сувенірів – старенький ціпок, яким довгі роки користувалась Антоніна Бєлокурова, і лляну вишиванку.

Перед тим, як передати, Амруддин притулив хустину до чола і попросив через перекладача «передати моє тепло мамі в Україну.

Під час зустрічі з українцями Амруддин передав у Велику Глушу гостинці.

«Амруддин з дружиною передав Антоніні Василівні «бакшиш» - дарунок. Велику гарну хустину з традиційним орнаментом. Перед тим, як передати її нам, Амруддин притулив хустину до чола і попросив через перекладача «передати моє тепло мамі в Україну». Це знак великої шани», - розповів голова пошукової групи «Пернач» Олег Чуйко.

«Я буду берегти такий подарунок. Все думаю про те, як він там живе, що він там їсть, чи точно є в нього сім’я… Я дивлюсь на фото, він такий бідний і змучений. Хлопці, поможіте його звідти дістати. Хай приїжджає з сім’єю і живе, якось будемо тулитись, аби тільки побачити живого», - розповіла при зустрічі з пошуковцями Антоніна Бєлокурова.

Telegram Channel