Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Мощеній хочуть створити індустріальний парк

Ковельські чиновники аналізували, чи можлививй індустріальний парк в Мощеній.

facebook/Ковельська РДА

У Мощеній хочуть створити індустріальний парк

У Ковелі готуються до участі представників району у бізнес-форумі «Волинь-інвест 2018», який відбудеться 21 вересня у Луцьку

Голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак представив ідею створити у межах села Мощена, яке входить до складу Люблинецької ОТГ, індустріальний парк,інформує Ковельська РДА на своїй сторінці у Фейсбук.

Відтак було проведено низку робочих нарад, на яких проаналізували можливість презентації цієї пропозиції на форумі інвесторів та окреслили етапи підготовки відповідної земельної ділянки: організаційні, юридичні та господарські аспекти.

Було проведено низку робочих нарад, на яких проаналізували можливість презентації цієї пропозиції на форумі інвесторів та окреслили етапи підготовки відповідної земельної ділянки: організаційні, юридичні та господарські аспекти. 

На черговій робочій зустрічі окрім уже задіяних до консультацій з метою просування справи фахівців – представників територіальних відомств Держгеокадастру, державних реєстраторів, юристів та профільних спеціалістів структурних підрозділів райдержадміністрації, взяла участь Люблинецький селищний голова Наталія Сіховська. 

Керівник органу місцевого самоврядування мовила, що радо вітає таку ідею, позаяк залучення інвестицій – це єдиний шлях для подальшого розвитку громад. 

Проаналізувавши нову, здобуту у рамках підготовки до чергової наради інформацію, Віктор Козак дав ряд доручень підлеглим та закликав до продуктивної співпраці Наталію Сіховську та залучених фахівців. 

Наступним етапом у роботі стане зустріч із колегами з інших місцевостей області, які мають позитивний досвід за згаданим напрямком.

Telegram Channel