Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Завдяки луцьким майстрам Горохів прикрасили нові ліхтарі

Це – витвір рук команди Івана Бейчука.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Завдяки луцьким майстрам Горохів прикрасили нові ліхтарі

Майдан Незалежності райцентру на півдні Волині скоро взагалі буде не впізнати

Цими днями на центральній вулиці Горохова знову кипіла робота і тепер над акуратно викладеною бруківкою вже світять економно нові світильники. Шість їх  придбано за 60 тисяч гривень із міського бюджету.

Шикарним дарунком для міста стали  і чотири нові ліхтарі (на світлині), які минулого тижня встановлено на майдані Незалежності. Ця оздоба дуже личить головній площі, а у Горохівського міського голови Віктора Годика дізналася, що на них витратили мінімальну суму грошей: один  вартує 14 тисяч гривень.

Це – витвір рук команди Івана Бейчука.
Це – витвір рук команди Івана Бейчука.

 – Тепер ще гарно, як нема в жодному районному центрі, встелимо майдан Незалежності бруківкою, – ділиться планами мер Горохова Віктор Годик.

Хто став автором оригінальної ідеї  придбати ліхтарі і опори для них у стилі ретро? Зі слів мера, цей аксесуар для районного центру шукали спершу у магазинах. Не вибравши нічого достойного, що личило б  древньому  Горохову, вирішили зробити замовлення в приватного підприємця Івана Возняка з міста Луцька, в «Кузні» якого кілька років тому  був виготовлений «Місток кохання» – декор у міському сквері.

Ліхтарі на майдані Незалежності у темну пору доби тепер гарно освітлюють пам’ятник Тарасові Шевченку. Цю територію горохівчани облюбували для проведення велелюдних свят, отож класичний вибір довго слугуватиме  і  красою, і  користю.

– Тепер ще гарно, як нема в жодному районному центрі, встелимо майдан Незалежності бруківкою, – ділиться планами Віктор Годик.

До слова, подарунком горохівчанам до Дня Незалежності України буде не лише оновлена площа. У центрі на них чекатиме ще один приємний сюрприз…

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel