Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На Волині у таборі «Сонячний» відпочивають діти з Луганської області

На відпочинок дітей у таборі «Сонячний» спрямували 95 тис. грн.

facebook.com/voladm.gov.ua

На Волині у таборі «Сонячний» відпочивають діти з Луганської області

32 дитини з м.Попасна Луганської області приїхало на Волинь, аби відпочити у таборі «Сонячний», що у селі Гаразджа Луцького району

Про це повідомляє Волинська ОДА на своїй сторінці у Фейсбук.

Запрошувати дітей зі Сходу на оздоровлення та відпочинок у нашу область вже стало доброю традицією. Так, вже третій рік поспіль волинські табори приймають дітей із східних областей нашої держави. На це з обласного бюджету у 2018 році передбачили 199 тис. грн. Зокрема, у табір «Сонячний» спрямували 95 тис. грн. Також 15 дітей із м. Маріуполь Донецької області перебувають у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Парасолька» в с.Дольськ Турійського району. Окрім цього, 13 дітей та 7 дорослих із обласного еколого-натуралістичного центру м. Донецька в рамках програми «Економічними стежками України» у липні перебували на відпочинку в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Супутник» с. Світязь Шацького району.

Уже третій рік поспіль волинські табори приймають дітей із східних областей нашої держави. На це з обласного бюджету у 2018 році передбачили 199 тис. грн.  

Слід додати, що табір «Сонячний» є спортивно-туристичним. Заклад має велику зелену територію загальною площею 9 га, з яких 2 га займає озеро.

Тому у таборі створені всі умови для творчості, активного відпочинку та заняття спортом. До послуг дітей - ігрові та спортивні майданчики (два футбольних, волейбольне, баскетбольне поля), «Скеледром», «Мотузкове містечко», літня естрада, кімната творчих справ, кімната дозвілля з настільними іграми, спортивний та ігровий інвентар, велосипеди, плавзасоби: водний катамаран, човни, байдарки. Працюють різноманітні секції та гуртки. Кожна дитина може проявити свої здібності і талант у будь-якій справі.

 

Telegram Channel