Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Прикордонники затримали 7 громадян з Пакистану та Бангладеш

Протягом доби затримали сім нелегальних мігрантів.

Державна прикордонна служба України

Прикордонники затримали 7 громадян з Пакистану та Бангладеш

Протягом минулої доби співробітники Держприкордонслужби затримали сім нелегальних мігрантів з Південної Азії

Сьогодні вночі, реалізуючи надану оперативними підрозділами інформацію, військовослужбовці мобільної застави Мостиського загону в ході патрулювання місцевості затримали трьох осіб без документів. Зупинили порушників за декілька метрів від державного кордону. З їх слів, вони є громадянами Пакистану. Наразі затриманих доставлено до відділу прикордонної служби та проводяться фільтраційні заходи.

Військовослужбовці мобільної застави Мостиського загону в ході патрулювання місцевості затримали трьох осіб без документів.

Крім того, учора у рамках проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» оперативними підрозділами прикордонного відомства спільно з співробітниками Національної поліції на території залізничного вокзалу Львова, також без документів, виявлено чотирьох іноземців. Всі вони стверджують, що мають громадянство Бангладеш.

На порушників складено протоколи за ст. 203 КУпАП та передано працівникам Державної міграційної служби України в Львівській області.

Варто зазначити, що з початку проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» Держприкордонслужбою спільно з іншими взаємодіючими органами складено більше 1240 адмінпротоколів за ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України». Загалом накладено штрафів на загальну суму понад 11,1 мільйонів гривень.

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel