Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Рівному поляк вчив варити сир

Проект отримав фінансову підтримку від Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

facebook.com/fond.lutsk

У Рівному поляк вчив варити сир

Відбувся перший тренінг в рамках проекту «Сприяння впровадженню новітніх технологій переробки молока у Волинській та Рівненській областях шляхом ознайомлення з кращими польськими практиками»

У заході взяли участь фермери й представники ОТГ, які займаються чи планують займатися переробкою молока, інформує ВОГО "Фонд місцевого розвитку" на своїй сторінціц у Фейсбук.

З учасниками своїм досвідом поділився експерт з багаторічним досвідом роботи в сфері виробництва сирів традиційним ручним способом Кшиштоф Яворський. Він протягом 15 років керував сироварнею, де виготовляли щоденно до тони сиру швейцарсько-голадського типу традиційним (ручним) способом. Окрім цього, працював керівником лабораторії в Ельблонгу (Польща), з лекціями, майстер-класами, тренінгами виступав у Кракові, Катовіцах, Познані, Варшаві, Ґданську. Кшиштоф Яворський – автор книги «Як зробити добрий сир».

З учасниками своїм досвідом поділився експерт з багаторічним досвідом роботи в сфері виробництва сирів традиційним ручним способом Кшиштоф Яворський. Він протягом 15 років керував сироварнею, де виготовляли щоденно до тони сиру швейцарсько-голадського типу традиційним (ручним) способом.  

Проект отримав фінансову підтримку від Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках програми «Польська допомога» в галузі розвитку. Підтримує ініціативу Генеральне Консульство РП у Луцьку.

Реалізують проект ВОГО "Фонд місцевого розвитку" та Фундація Європейської академії самоврядування.

Telegram Channel