Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ще один крок до комп'ютеризації наших лікарень

Медики отримають 289 комплектів обладнання.

Новини дня.

Ще один крок до комп'ютеризації наших лікарень

В область прибуло комп'ютерне обладнання для ведення медичної інформаційної системи «Реєстр індивідуального серцево-судинного ризику дорослого населення Волинської області». Нині його отримують, відповідно до розподілу, центри первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД)

Про це повідомляє у «Фейсбуці» Ольга Булковська.

«...На початку року від головних лікарів центрів первинної медичної допомоги краю надійшли дані щодо потреб у 100-відсотковому забезпечені лікарів первинної ланки комп’ютерною технікою. Команда з реалізації Субпроекту взяла цю інформацію в роботу. І результат – 289 комплектів, що складаються із ноутбука і багатофункціонального пристрою, які привезли в область 17 серпня, за сьогодні-завтра будуть на місцях.

 Передача 25 комплектів техніки КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка» (за адресою м. Луцьк, вул. Чорновола, 1) відбудеться за участі голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка.

Що це дасть медицині краю та кожному волинянину, розповімо вже завтра, 21 серпня, о 14.00. Передача 25 комплектів техніки КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка» (за адресою м. Луцьк, вул. Чорновола, 1) відбудеться за участі голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка. Запрошуємо журналістів до висвітлення. Адже посередництво ЗМІ просто необхідне в інформуванні краян щодо заходів, які реалізовуються у рамках Субпроекту і спрямовані на зниження рівня захворюваності, інвалідизації та смертності волинян від хвороб системи кровообігу.

Варто наголосити, що ця закупівля – один із кроків до цілковитої відмови від паперових карток та перехід до електронних і важливий компонент Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області».

Telegram Channel