Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Завтра на Волинь привезуть тіло воїна, який поліг на Донбасі

Василь Крищук

Фото: novynarnia.com

Волинь-нова

Завтра на Волинь привезуть тіло воїна, який поліг на Донбасі

Днями жителів Володимира-Волинського сколихнула трагічна звістка – на сході України в ході проведення операції об’єднаних сил загинув уродженець та житель міста, старший солдат 14-ої окремої механізованої бригади Василь Крищук

Герой був бійцем третього механізованого батальйону 14 ОМБР. Він поліг у бою із диверсійно-розвідувальною групою ворога поблизу міста Золоте Попаснянського району Луганської області. Народився Василь Крищук у 1982 році, навчався у Володимир-Волинському ВПУ. Без батька залишились двійко синочків Вадим та Тарас, йдеться на офіційному сайті Володимира-Волинського.

Міський голова Петро Саганюк прийняв розпорядження про оголошення у місті Володимирі-Волинському 21 та 22 серпня 2018 року днями жалоби.

Міський голова Петро Саганюк прийняв розпорядження про оголошення у місті Володимирі-Волинському 21 та 22 серпня 2018 року днями жалоби. Також розпорядженням обмежено проведення розважальних концертних заходів, спортивних змагань, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

За попередньою інформацією тіло Героя прибуде у рідне місто завтра 21 серпня 2018 року, прощання відбудеться 22 серпня 2018 року за адресою вул. Володимира Великого, 1, де живе родина Крищуків.

Telegram Channel