Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У дитячому садочку № 17 відкрили додаткову дитячу групу

Завдяки відкриттю нової групи цьогоріч у дитсадок було додатково зараховано 25 малюків.

lutskrada.gov.ua

У дитячому садочку № 17 відкрили додаткову дитячу групу

Додаткова дитяча група для дітей віком до трьох років (І молодша група) розпочала свою роботу сьогодні у ЗДО №17 «Жайворонок»

Це перша група, яку вдалося відкрити цьогоріч у закладах дошкільної освіти нашого міста. Завдяки відкриттю нової групи цьогоріч у дитсадок було додатково зараховано 25 малюків. З 1 вересня 2018 року у цьому закладі функціонує 6 вікових груп, у яких виховується 181 дитина, повідомляє Луцька міська рада.

На свято з нагоди відкриття нової групи завітали виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, керівники закладів дошкільної освіти міста, батьківська громадськість.

Зустрічаючи гостей, малята продемонстрували чудові вокальні та ораторські здібност і- співали пісні, декламували вірші, у яких дякували представникам влади та будівельникам за чудову можливість відвідувати гарний, затишний садочок.

Цьогоріч міська влада спрямувала на ремонти та матеріально-технічне забезпечення закладів освіти більше 60 мільйонів гривень. 

Вконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт повідомив, що цьогоріч міська влада спрямувала на ремонти та матеріально-технічне забезпечення закладів освіти більше 60 мільйонів гривень.

Потому завідувач ЗДО №17 Світлана Краля запросила присутніх оглянути приміщення нової групи.

Для відновлення І молодшої групи з міського бюджету було спрямовано 870 тис. грн, з них: 680 тис грн для проведення ремонтних робіт та 190 тис грн для придбання обладнання -меблів, посуду, комплектів постільної білизни. Також введено 5,5 штатних одиниць.

 

Telegram Channel