Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Петро Панчук: «Коли я писав баладу про автора гімну Волині, відчував, що приходить якась сила» (Відео)

Люди, які знали Степана Кривенького, стверджують, що Олександру Шепшелею вдалося переконливо зіграти волинського композитора.

Олександр ДУРМАНЕНКО

Петро Панчук: «Коли я писав баладу про автора гімну Волині, відчував, що приходить якась сила» (Відео)

Актор столичного драматичного театру імені Івана Франка, народний артист України, лауреат Шевченківської премії Петро Панчук заявив, що створити виставу про волинського композитора Степана Кривенького його змусило почуття вдячності

 

Спектакль «Балада про Степана» став п’ятою виставою лобачівських акторів-аматорів. Під час прем’єри сільський НД «Просвіта» був переповнений.

Дійство насичене авторськими піснями видатного волинянина, які виконав народний аматорський хор «Хлібодар» Будинку культури села Вільхівка.

Крім драматичних сцен у виставі було чимало комедійних моментів, що, як зізнавалися глядачі, викликали неповторний коктейль емоцій.

У виставі грали і молоді актори-аматори, й уже доволі досвідчені. Виконавець ролі Степана Кривенького Олександр Шепшелей розповів, що найважче було зіграти раптове погіршення зору музиканта під час репетицій. Крім драматичних сцен у виставі було і чимало комедійних моментів, що, як зізнавалися глядачі, викликали неповторний коктейль емоцій.

Telegram Channel