Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Про  В'ячеслава Хурсенка підготували   книгу

Гарний подарунок для шанувальників творчості композитора

http://www.bfrv.volyn.ua

Про В'ячеслава Хурсенка підготували книгу

Волиняни бережуть світлу пам’ять про свого земляка, відомого українського співака і композитора, автора пісні “Соколята” і багатьох інших творів, серце якого перестало битися 8 вересня 2009 року

У минулому році в Луцьку започаткували осінній фестиваль пісень В'ячеслава Хурсенка. Організатори обіцяють, що він стане традиційним.

Торік під час урочистостей дружина композитора Ольга поділилася мрією видати збірку віршів В'ячеслава. Цю ідею підтримав голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і організатор фестивалю Дмитро Глазунов. Втілювати ідею взялися у рамках проекту «Честь маю». В'ячеслава Хурсенка (посмертно) було нагороджено премією ім. Бориса Клімчука. ЇЇ отримала пані Ольга. Саме ці кошти стали першим внеском у створення книги.

Торік під час урочистостей дружина композитора Ольга поділилася мрією видати збірку віршів В'ячеслава.

– Найближчим часом відбудеться презентація видання. Книга має назву «Соколята», вона побачить світ у видавництві «Надстир'я». Спасибі за активну підтримку сім'ї В'ячеслав Хурсенка, зокрема дружині та дочці Марії, без допомоги та особистої участі яких не було б ані книги, ні фестивалю. Це стане гарним подарунком для усіх шанувальників творчості В'ячеслава Хурсенка»,-повідомив голова БФ «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов.

Оксана КРАВЧЕНКО

Telegram Channel