Курси НБУ $ 42.06 € 49.00
У Луцьку майбутніх кухарів ознайомили з актуальними вакансіями

Нині на ринку праці міста Луцька понад 80 вакансій кухарів.

lutskrada.gov.ua

У Луцьку майбутніх кухарів ознайомили з актуальними вакансіями

В ДПТНЗ «Луцьке вище професійне училище» фахівці служби зайнятості організували зустріч роботодавців із студентами третього курсу, майбутніми кухарями, які в жовтні місяці цього року будуть проходити виробничу практику

Заступник директора Луцького міського центру зайнятості Ірина Гурська привітала студентів з новим навчальним роком, побажала успіхів у здобутті знань. підтримала студентів у правильному виборі професії, адже нині на ринку праці міста Луцька понад 80 вакансій кухарів. Спектр вибору закладу для роботи дуже різноманітний. Про це інформує Луцька міська рада.

Ірина Гурська представила 6 роботодавців, запрошених на зустріч із студентами училища.

Представник роботодавця ПП «ТД «Салют» - начальник відділу управлінням персоналу Світлана Нагорна ознайомила присутніх з умовами праці, наданням соціальних гарантій, кар’єрним ростом та режимом роботи. Запропонувала студентам проходження практики в мережах магазинів «Салют» міста Луцька.

На зустрічі панувала невимушена атмосфера у формі діалогу. Майбутні кухарі активно задавали питання щодо умов проходження виробничої практики. 

Заступник директора з управління персоналом ТзОВ «Велнес груп» Юлія Фещук презентувала підприємство та запросила студентів на проходження виробничої практики з перспективою їх майбутнього працевлаштування на посаду кухаря в культурно-розважальний центр «Адреналін сіті».

Директор ТзОВ «Брама - світ» Вікторія Бондаровська розповіла третьокурсникам та присутнім про заклад, умови праці, гідну заробітну плату, запропонувала гнучкий графік роботи. У себе в команді роботодавець хоче бачити активних молодих людей, які бажають працювати в молодому дружньому колективі.

Представники дошкільних навчальних закладів Ірина Пугач та Людмила Ліщук розповіли про особливості роботи кухаря в дитячих садочках.

На зустрічі панувала невимушена атмосфера у формі діалогу. Майбутні кухарі активно задавали питання щодо умов проходження виробничої практики. В свою чергу, фахівці центру зайнятості ознайомили присутніх з послугами служби зайнятості та інноваціями, які пропонуються пошукачам роботи. Після заходу студенти мали можливість ознайомитись з актуальними вакансіями.

Telegram Channel