Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Луцьку демонтують незаконно встановлені споруди

Фото: Туристичне агентство "Патріот"

У Луцьку демонтують незаконно встановлені споруди

Про це прийняли рішення 19 вересня на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради

Зокрема, департамент муніципальної варти Луцької міської ради проведе демонтаж таких об’єктів: дерев’яної конструкції на вул. Дубнівській, 113; дерев’яної конструкції на вул. Карбишева, 2б; металевої конструкції на вул. Ківерцівській, 14; металевої конструкції на вул. Клима Савура, 31; металевої конструкції на вул. Офіцерській, 24; металевої конструкції на пр-ті Перемоги, 7; конструкцій на вул. Стрілецькій, 73; металевої конструкції на вул. Сурикова, 4, повідомляє Департамент муніципальної варти на сайті Луцької міської ради.

Демонтують конструкції, що обмежують доступ до зелених зон на прибудинкових територіях та перебувають у занедбаному стані.

Також будуть проводитися роботи з демонтажу конструкцій, що обмежують доступ до зелених зон на прибудинкових територіях та перебувають у занедбаному стані: вул. Арцеулова, 9; вул. Євгена Коновальця, 12; вул. Ківерцівська, 8-10; вул. Ківерцівська, 20-22; вул. Ківерцівська, 28-30; вул. Клима Савура, 31; пр-т Президента Грушевського, 25; вул. Саперів, 19; вул. Сенатора, 3; пр-т Соборності, 35а; пр-т Соборності, 37б.

 

Telegram Channel