Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Волинські рятувальники - срібні призери Чемпіонату Світу

Здобули високі місця в окремих командних видах

Ківерцівська РДА

Волинські рятувальники - срібні призери Чемпіонату Світу

Вадим Лучинський в складі збірної команди України на Чемпіонаті світу з пожежно-прикладного спорту, що проходив в середині вересня у Словаччині, зайняв ІІ місце та виконав норматив Майстра спорту Міжнародного класу

Про це інформує сайт Ківерцівської райдержадміністрації. Волинські рятувальники - Олександр Андрійчук, заслужений майстер спорту, майор служби цивільного захисту, начальник спортивного комплексу Управління ДСНС у Волинській області, Вадим Лучинський - майстер спорту, старший лейтенант служби цивільного захисту, начальник варти 20-го державного пожежно-рятувального поста, Роман Божук - майстер спорту, лейтенант служби цивільного захисту, начальник варти 1-ї державної пожежно-рятувальної частини - здобули срібні нагороди.

Зокрема, здобули 3-є місце в підйомі по штурмовій драбині, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та у бойовому розгортанні.

Волиняни відмінно виступили в особистому заліку та допомогли команді здобути високі місця в окремих командних видах. Зокрема, здобули 3-є місце в підйомі по штурмовій драбині, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та у бойовому розгортанні. Вадим Лучинський виконав норматив майстра спорту міжнародного класу.

Telegram Channel