Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Харьківському національному університеті імені В. Н. Каразіна сталося убивство

Оце так...

Новое время

У Харьківському національному університеті імені В. Н. Каразіна сталося убивство

Вечірка з приводу Дня народження одного зі співробітників переросла в бійку на ножах...

Увечері у вівторок, 18 вересня, у Харьківському національному університеті імені В. Н. Каразіна сталося убивство, інформує Новое время.

Як повідомили в харківській поліції, чоловік, який працює телефоністом, вирішив відсвяткувати свій день народження в одному з кабінетів на 9-му поверсі університету. Під час застілля між ним та одним з трьох запрошених товаришів виникла п’яна сварка. У результаті чоловік декілька разів ударим кухонним ножем в область шиї свого товариша.

Як повідомили в харківській поліції, чоловік, який працює телефоністом, вирішив відсвяткувати свій день народження в одному з кабінетів на 9-му поверсі університету.

У результаті 56-річний харків’янин загинув на місці події. Його тіло виявили на сходах 9-го поверху.

"Потерпілий намагався втекти від нападника та вибіг з кабінету. На сходах він втратив свідомість. Медики, які прибули на місце, констатували смерть чоловіка", - розповів начальник Шевченківського відділу поліції Едуард Коваленко.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Зловмисника затримано, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру.

Telegram Channel