Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Понад 100 волинян урочисто провели на службу в Збройні сили України

Урочистий марш майбутніх захисників.

Кость ГАРБАРЧУК

Понад 100 волинян урочисто провели на службу в Збройні сили України

Першу групу призовників з Луцька та всіх районів області відправляють сьогодні у різні підрозділи української армії та Національної гвардії

 

Всього з Волині упродовж жовтня-грудня 2018 року повинні призвати 570 юнаків. На плацу обласного комісаріату відбулися урочисті проводи під звуки військового оркестру.

До майбутніх воїнів звернувся полковник Роман Кулик. Військовий комісар подякував призовникам, які не ховалися від армії, а прийшли служити. Він побажав їм повернутися здоровими й сильними додому до своїх батьків. А також зазначив, що призваних в армію військовослужбовців не відправлятимуть у зону проведення операції об'єднаних сил.

– Обов'язок кожного хлопця – відслужити в армії. Я з дитинства мріяв стати льотчиком, сподіваюся, що потраплю в авіаційну частину. Маю спеціальність електромонтера, - поділився Іван Сіденко .

Бойовий офіцер, голова спілки учасників АТО майор Олег Кобилинський зазначив, що це велика честь – бути захисником України в такий непростий час.

Мама призовника Тетяна Музика побажала здоров'я та дбайливих командирів. Поблагословив юнаків віце-канцлер Волинської єпархії Української православної церкви Київського патріархату отець Олександр.

Владислав Корж із Ковеля.
 

Владислав Корж із Ковеля розповів, чому він іде служити в армію:

– Тому що служити мій дід і тато. Я також хочу. Це наш обов'язок – захищати нашу державу. Працював в автосервісі, маю водійські права. Вже знаю, що буду в навчальному підрозділі «Десна» в автобаті. Можу потім підпишу контракт чи стану поліцейським.

Іван Сіденко з Карасина на Маневиччині.
 

Іван Сіденко із села Карасин Маневицького району:

– Обов'язок кожного хлопця – відслужити в армії. Я з дитинства мріяв стати льотчиком, сподіваюся, що потраплю в авіаційну частину. Маю спеціальність електромонтера.

"Обов'язок кожного хлопця – відслужити в армії".
 
Telegram Channel