Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
З Волині на Схід для українських захисників полетіли дитячі вітальні листівки

Повертайтесь живими!

Боратинська сільська рада

З Волині на Схід для українських захисників полетіли дитячі вітальні листівки

Великі справи починаються з юних років та маленьких вчинків – посадженого деревця, піднятого папірця, допомоги ближньому. Добре розуміють це й учні школи села Рованці, тому охоче беруться за будь-яку нагоду зробити щось хороше та приємне. Винятком не стала й акція «Напиши лист солдату», до якої долучились усі бажаючі школярі зі своїми класними керівниками, не шкодуючи ні своїх сил, ні часу

Напередодні Дня захисника України учні школи написали листівки, в яких висловили свою підтримку і вдячність солдатам, що обороняють країну. Щоб підняти бойовий дух військовим, діти від щирого серця малювали мирне небо, сонце і щасливе майбутнє у квітучій батьківщині, й писали зворушливі побажання перемоги та скорішого повернення до своїх рідних. Про це інформували у Боратинській сільській раді.

Школярі переконані, що їх листівки мають підбадьорити кожного солдата, який знаходиться в зоні АТО. Маленькі патріоти вірять, що їх сонячні малюнки і теплі побажання стануть своєрідним оберегом для всіх військових, котрі захищають нашу Батьківщину, адже у кожен лист учні вклали частинку свого серця та щиру молитву до Всевишнього.

Школярі переконані, що їх листівки мають підбадьорити кожного солдата, який знаходиться в зоні АТО.

Нічого нема добрішого за щирі дитячі слова і немає більше любові, ніж у наївних дитячих малюнках. Тож нехай ті, хто отримають ці листівки, знають, що вони воюють не марно і нехай всі дитячі побажання здійсняться якнайшвидше!

 
Джерело: Боратинська сільська рада
Telegram Channel