Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У поліській глибинці  на Волині тепер є свої  вогнеборці

Три чоловіки та одна одиниця техніки цілодобово чергуватимуть задля оперативної допомоги населенню

Любешівська РДА

У поліській глибинці на Волині тепер є свої вогнеборці

Учора в селі Дольськ Любешівського району відбулось відкриття підрозділу місцевої пожежної охорони (МПО)

Відтепер три працівники та відповідно обладнаний автомобіль цілодобово чергуватимуть задля оперативної допомоги населенню, гасіння пожеж на території Дольської та Люб’язівської сільських рад. Це уже 8-ма місцева пожежна команда, що функціонуватиме на Любешівщині. Її відкриття стало можливим завдяки фінансовій підтримці органів місцевої влади та громад Дольської та Люб’язівської сільських рад. Від районного сектору управління ДСНС області передано пожежний автомобіль на договірній безоплатній основі,. Він буде знаходитись у власності сільської ради, але перебуватиме під оперативним керуванням (у випадку надзвичайних ситуацій) районного сектору УДСНС. Для пожежного депо і потреб вогнеборців облаштували спеціальне приміщення. Новоспечені бійці служби «101», які заступили на бойове чергування, пройшли відповідну початкову підготовку.

Священнослужитель місцевої церкви о. Ростислав Дерлюк освятив приміщення, пожежний автомобіль та благословив вогнеборців на добрі справи.

У відкритті підрозділу місцевої пожежної охорони взяли участь заступник начальника управління з реагування на надзвичайні ситуації УДСНС України у Волинській області, полковник служби цивільного захисту Віктор Милостивий, голова районної державної адміністрації Сергій Фесик, начальник Любешівського районного сектору УДСНС у Волинській області Віталій Деркач, Дольський сільський голова Ігор Кузьмич, Люб’язівський сільський голова Борис Шубич.

Священнослужитель місцевої церкви о. Ростислав Дерлюк освятив приміщення, пожежний автомобіль та благословив вогнеборців на добрі справи.

Telegram Channel