Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Для педагогів і директорів шкіл провели майстер-клас

Сучасна освіта неможлива без використання інформаційних технологій

Володимир-Волинський районний методичний кабінет

Для педагогів і директорів шкіл провели майстер-клас

Освітяни Володимир-Волинського району вдосконалювали навички роботи з комп’ютерними програмами

В опорному закладі «ЗОШ І-ІІІ ст. с. Суходоли» відбулось засідання майстер-класу для заступників директорів з виховної роботи та керівників шкільних МО класних керівників району на тему: «Система планування виховної роботи заступника директора школи по виховній роботі та класного керівника з використанням сучасних мультимедійних технологій», який провела Ірина Кожуховська.  Про це інформує Володимир-Волинський районний методичний кабінет у «Фейсбуці».

У практичній частині майстер-класу під керівництвом учителя інформатики Бориса В.В. слухачі вдосконалювали навички відеомонтажу в різних програмах.

Учасники майстер-класу ознайомилися із можливостями додатків Google, інтерактивної дошки, переглянули матеріали комп’ютерних презентацій з досвіду роботи класних керівників, педагога-організатора, шкільного бібліотекаря: Карабась О.О., Стрельнікової І.А., Дердюк І.А., Рибки Л.П. по впровадженню ІКТ в систему своєї роботи. Відбувся обмін досвідом щодо шляхів, форм та методів використання інформаційних технологій в позакласній роботі з дітьми. У практичній частині майстер-класу під керівництвом учителя інформатики Бориса В.В. слухачі вдосконалювали навички відеомонтажу в різних програмах.

 

 

Telegram Channel