Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Представники районної влади і День села відзначили, і готовність школи до зими проінспектували

Чиновники відвідали Гулівську початкову школу – філії ОЗЗСО Поворський ліцей

Ковельська районна рада

Представники районної влади і День села відзначили, і готовність школи до зими проінспектували

9 жовтня голова Ковельської районної ради Андрій Броїло разом з депутатами ради Ольгою Чепенюк та Тарасом Оніжуком побували з робочим візитом на території Поворської ОТГ

Радісно зустрічали односельців та гостей у селі Гулівка, що входить до Поворської ОТГ, в День села, який припав на 9 жовтня. До цього свята приєдналися і поважні гості – голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, голова Поворської ОТГ Сергій Семенюк, депутати Ковельської районної ради Анатолій Корнійчук, Ольга Чепенюк, Тарас Оніжук, інформує Ковельська районна рада у «Фейсбуці».

Дівчата у вишиванках привітали найпочесніших гостей запашним короваєм. А також учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв за волю та незалежність України.

Присутні мали можливість також оглянути приміщення навчального закладу, класи та приміщення, де зберігається паливо на зиму.

До усіх присутніх з вітальними словами звернувся і голова Ковельської районної ради Андрій Броїло. Привітавши зі святом учасників заходу, Андрій Петрович виголосив всім побажання миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. «Нехай же і надалі процвітає село, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких», - зазначив у своєму вітальному слові очільник району.

До виступу був запрошений і Поворський сільський голова Сергій Семенюк, який щиро привітав присутніх зі святом, висловив подяку всім жителям за любов та вірність рідному селу, за внесок у його розвиток та добробут; всім тим, хто не тільки на словах, а й конкретними справами допомагає у благоустрої села, підтриманні порядку, розбудовує та прикрашає свій будинок, свій двір, вулицю, усе село. 

Окрім того, представники депутатського корпусу разом з місцевим сільським головою Сергієм Семенюком ознайомилися з роботою бюджетних установ сільської ради та, зокрема, відвідали Гулівську початкову школу – філії ОЗЗСО Поворський ліцей. В свою чергу завідувач філії Алла Господарук розповіла, що п’ятеро першокласників вже здобувають знання за програмою нової української школи. Користуючись нагодою, Андрій Петрович заслухав думку Алли Миколаївни, як педагога, про методи втілення нової освіти в життя, її позитивні моменти і не тільки. Присутні мали можливість також оглянути приміщення навчального закладу, класи та приміщення, де зберігається паливо на зиму.

Telegram Channel