Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Художниця намалювала грудьми скандальних футболістів Мамаєва і Кокоріна

Раніше мисткиня у своїх роботах бруду не використовувала

Сегодня

Художниця намалювала грудьми скандальних футболістів Мамаєва і Кокоріна

рина Романовська у своїй творчості використовувала бруд

Пітерська художниця Ірина Романовська, відома своїм епатажним підходом до мистецтва, показала новий твір. Вона створила портрети підозрюваних у побитті двох людей Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва. Художниця зобразила футболістів за допомогою бруду, а головним інструментом для малювання стала її груди.

На рахунку Романівської величезна кількість портретів відомих людей, створених за допомогою цієї частини тіла, але бруд до цього вона не використовувала. Художниця підкреслила, що таким чином показала, "яким огидним вчинком талановиті футболісти забруднили свою репутацію і впали "из князи в грязи".

Вчора Мамаєв і Кокорін були заарештовані на два місяці без права застави.

На рахунку Романівської величезна кількість портретів відомих людей, створених за допомогою цієї частини тіла, але бруд до цього вона не використовувала.

8 жовтня футболісти разом зі своїми друзями стали призвідниками двох бійок за участю московського чиновника Мінпромторгу Дениса Пака і Віталія Соловчук а, водія ведучої Першого каналу Ольги Ушакової, якого після інциденту доставили до реанімації з черепно-мозковою травмою та струсом мозку. Раніше Соловчук заявив, що не збирається прощати кривдників і буде йти до кінця. Поліція прийняла рішення завести справу за статтею "Хуліганство" за фактом побиття Соловчука.

Раніше колишній в'язень припустив, що в тюрмі Мамаєв і Кокорін стануть блатними й отримають доступ до общака.

Джерело: Сегодня
Telegram Channel