Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Рівненські поліцейські-спецпризначенці тренувалися з екстремальними навантаженнями

Підрозділи поліції особливого призначення залучаються до заходів із підвищеною суспільною небезпекою.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Рівненські поліцейські-спецпризначенці тренувалися з екстремальними навантаженнями

Шість днів в умовах «виживання» поліцейські відпрацьовували курс фізичної, тактичної, вогневої, психологічної, долікарської підготовки та удосконалювали навики з військової топографії

Навчання проходили на базі тренінгового центру ГУНП в Рівненській області, і учора 20 жовтня остання група бійців РПОП успішно закінчила шестиденний курс. Напередодні заступник начальника поліції краю Руслан Стрельбіцький привітав поліцейських із закінчення курсу та разом із командирами підбив підсумки спеціалізованого навчання.

Ви довели свою стресостійкість, а також вдосконалили знання долікарської допомоги з мінімальним набором медичних засобів.

«До курсу були залучені працівники психологічної служби, аби зробити з вас команду. Ви працювали з бойовими командирами, які навчали вас правилам ведення бою, та відпрацьовували тактику. Ви довели свою стресостійкість, а також вдосконалили знання долікарської допомоги з мінімальним набором медичних засобів. Тепер ваше завдання використовувати ці знання у вашій роботі», - підсумував Руслан Стрельбіцький. 

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції
Telegram Channel