Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку поліцейські знищували оголошення про продаж наркотиків

Поліція з активістами - за здоровий спосіб життя!

Поліція Волині

У Луцьку поліцейські знищували оголошення про продаж наркотиків

Поліція Волині долучилася до всеукраїнської акції «Намалюй життя в любові – Україна»

Метою акції є протидія розповсюдженню наркотичних засобів і психотропних речовин через мережу Інтернет та популярні мобільні додатки.

Акцію приурочили до Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками та їхнім незаконним обігом. 

Сьогодні, 22 жовтня, в Луцьку співробітники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУНП у Волинській області разом із колегами з управління патрульної поліції в області, муніципальної варти, а також представниками неурядових організацій, замалювали, розміщенні в громадських місцях маркування з назвами сайтів, які популяризують вживання наркотиків.

Нагадаємо, в кінці червня співробітники управління протидії наркозлочинності поліції Волині також долучилися до акції «Намалюй життя». Поліцейські  знищували оголошення про продаж наркотиків. Акцію приурочили до Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками та їхнім незаконним обігом. 

У липні поліцейські викрили злочинну групу, яка займалася збутом амфетаміну на території обласного центру. У червні на Волині співробітники управління протидії наркозлочинності затримали групу торговців наркотиками та вилучили в них майже кілограм амфетаміну.

Джерело: Поліція Волині
Telegram Channel