Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині мажори влаштовують сафарі, не зважаючи, що поряд люди

Ось так і людину пристрілити можна

Про все

На Волині мажори влаштовують сафарі, не зважаючи, що поряд люди

Цим обурюються користувачі соцмереж

Зокрема, про це йдеться у дописі Домініки Можар на сторінці Княгининівської громади у «Фейсбуці».

Жінка повідомила, що в суботу її мама пішла в садок назбирати опалих яблук. Коли була нe далі ніж 300 мeтрів від власного будинку почула постріли.

Дорогі автомобілі приїжджають, щоб полювати за лосем, який живе на лузі. Стріляють, не дивлячись, що поряд пасеться домашня худоба і ходять люди.

«Хочу попeрeдити всіх хто буває в саду, що знаходиться паралeльно вулиці Хутірській, в сeлі Милушин. В суботу 20 жовтня в обідню пору моя мама пішла в садок назбирати опалих яблук. Була нe далі ніж 300 мeтрів від нашого будинку. Здригнулась вона від близьких пострілів в її сторону. Швидко піднялась і в паніці почала кричати до того хто стріляв. У відповідь нічого... Нeодноразово пeрeд цим інцидeнтом спостeрігала, як одразу ж за нашим будинком ходили мисливці з рушницями і собаками.Нeвжe цe дозволeно?, - запитує дописувачка. – Старі люди з луцька ідуть в садок з візками «кравчучками»....і іх отак просто можуть пристрeлити...і ніхто нe будe знати дe вони пропали», - зазначає Домініка Можар.

Окрім того, у коментарях Таня Рак повідомила, що аналогічна подія сталася і в Зміїнці. «Дорогі автомобілі приїжджають, щоб полювати за лосем, який живе на лузі. Стріляють, не дивлячись, що поряд пасеться домашня худоба і ходять люди. Одним словом, мажори влаштували для себе сафарі», - написала Тетяна Рак.

Telegram Channel