Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На горохівщині діти гратимуться на новому майданчику

Омріяне місце відпочинку

Укроп.Волинь

На горохівщині діти гратимуться на новому майданчику

Омріяне місце для активного відпочинку з’явилося у селі Мирне

За словами місцевих жителів, територію в центрі села уже давно відвели під дитячий майданчик. Однак, встановити омріяні конструкції все ніяк не вдавалося. На заваді стала відсутність необхідної суми коштів. Про це інформує «Укроп.Волинь» у «Фейсбуці».

У селі мешкає 160 діток, серед них 98 шкільного та 62 дошкільного віку, а тому питання облаштування місця для їхнього дозвілля надзвичайно важливе. Громада села, самотужки обкосили території, завезли пісок, виготовили пісочниці та лавочки, провели освітлення території. Попри усі зусилля, бюджет сільської ради та матеріальне становище громадян не дозволяло самотужки придбати та облаштувати якісний дитячий майданчик. Саме тому ми вирішили звернутися до благодійників, розповіла Валенитина Дудик.

Громада села, самотужки обкосили території, завезли пісок, виготовили пісочниці та лавочки, провели освітлення території.

Під час презентації проекту найменших жителів села розважали аніматори студії «Ендорфін». Школярам вручили футбольні та волейбольні м’ячі, а учасникам ініціативної групи – пам’ятні сувеніри. Жителі переконані: майданчик прослужить не одному поколінню.

Telegram Channel