
У складі делегації були представники малих ФГ та власники ОСГ.
Волинські фермери вивчали досвід сироваріння на Закарпатті та на Львівщині
Вони відвідали кілька сироварень і здобули практичний досвід
У рамках проекту «Підтримка впровадження новітніх технологій та європейських стандартів в молокопереробній промисловості у районах Волинської та Рівненської областей шляхом вивчення польської практики виготовлення місцевої продукції» в рамках програми Міністерства закордонних справ Республіки Польща «Польська допомога для розвитку» за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку відбулась поїздка до Закарпатської та Львівської областей для вивчення досвіду з сироваріння. Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку Волинської ОДА.
У складі делегації були представники малих фермерських господарств, власники особистих селянських господарств Волинської та Рівненської областей. Учасники поїздки вивчили досвід вдалих ініціатив сироваріння.
У рамках програми Міністерства закордонних справ Республіки Польща «Польська допомога для розвитку» за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку відбулась поїздка до Закарпатської та Львівської областей.

До складу делегації увійшли: начальник відділу розвитку сільських територій департаменту агропромислового розвитку Оксана Шпак, із Турійського району предстваники ФГ «Мартіросяна», власник ОСГ Тамара Андрійчук, Світлана Похильчук; із Горохівського району власники ОСГ Ігор Юхимчук, Віктор Бошель, родина Тишко, представник СОК «Степ» Оля Шеремета; із Володимир-Волинського району представник ФГ «Еліт-Ш» Анатолій Шпур, заступник начальника-начальник відділу розвитку галузей АПК управління агропромислового розвитку В.-Волинської РДА Світлана Мазурок; із Любешівського району головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку Любешівської райдержадміністрації Геліч Андрій; з Луцького району родина Борейків, голова ФГ «Ставеччина» Степан Чабан; із Ковельщини Наталія та Василь Видрич з Ратнівщини представники ФГ «СновМілк» (Потапчук Юрій і Палейчук Ірина) та Ніна Костюкевич з Рівненщини.
Учасники поїздки відвідали кілька сироварень, здобули практичний досвід і планують розвивати сироваріння у своїх господарствах.

