Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку з’явилося нове сучасне поштове відділення (Фото, відео)

Іван Шевчук: «Тут клієнтів завжди зустрічатимуть із усмішкою».

фото Олександра ДУРМАНЕНКА.

У Луцьку з’явилося нове сучасне поштове відділення (Фото, відео)

Відтепер лучани, які мешкають в районі ТРЦ «Промінь», у комфортних умовах зможуть передплатити газету, отримати чи відправити посилку

Відділення №6 Укрпошти, що знаходиться на вулиці Івана Франка, 53, орієнтуватиметься насамперед на ринок посилок, який на підприємстві планують відвоювати у приватних конкурентів. Про це під час урочистого відкриття приміщення заявив директор Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» Іван Шевчук. 

Ми орієнтуємо це відділення на посилки, бо тут втілено багато технологічних рішень, щоб ці відправлення «долітали» до клієнтів Укрпошти».

«Це відділення нового формату, під нашим оновленим брендом, з сучасними меблями, комп’ютерним забезпеченням та швидкісним інтернетом. Ми орієнтуємо його на посилки, бо тут втілено багато технологічних рішень, щоб ці відправлення «долітали» до клієнтів Укрпошти», – розповів керівник.


У сучасному житловому комплексі і відділення пошти – сучасне!

 

Іван Шевчук також зазначив, що реформи на держпідприємстві стали можливими завдяки новій команді, «яка не краде».

На відкриття нового відділення зібралось чимало гостей.

 

Стрічку при вході у відділенняразом з поштовиками перерізали керівник департаменту інфраструктури та туризму ОДА Наталія Остапкович, директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк, помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч.

Здається, навіть погода радіє урочистій миті.

 

«Я вже 37 років відпрацювала на пошті й нарешті дочекалася такого великого світлого приміщення, – ділиться емоціями начальник відділення Оксана Березова. – Докладемо всіх зусиль, щоб до нас прийшли клієнти, щоб ми збільшили доходи підприємства й відповідно заробили собі на кращу зарплату. Сподіваюсь, що люди до нас прийдуть, а ми будемо зустрічати їх з усмішкою».

 

До роботи – готові!

 

Усе зроблено для зручності клієнта.

 

З такою командою можна гори звернути.

 

Ласкаво просимо до нового відділення №6.

 

Леонід ОЛІЙНИК.

Telegram Channel