Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Володимир-Волинський перевиконав план надходжень до бюджету

За 10 місяців план надходжень міського бюджету виконано на 124%.

pogliad.ua

Володимир-Волинський перевиконав план надходжень до бюджету

Про це стало відомо під час оперативної наради у міськвиконкомі

За інформацією заступника начальника фінансового управління Ірини Томашук стало відомо, що за 10 місяців план надходжень міського бюджету виконано на 124%, додатково до казни надійшло 26 мільйонів гривень, повідомляє Володимир-Волинська міська рада.

За словами директора підприємства теплових мереж Сергія Коби місто отримало номінації на газ, заключивши угоду з НАК “Нафтогаз”. За минулий тиждень до ЦНАПу звернулося 535 громадян  – повідомила його директор Алла Троць.

Петро Саганюк висловив прохання до керівника дорожньо-експлуатаційної дільниці Миколи Хільчука якнайшвидше змонтувати каналізаційні люки на відремонтованому дорожньому полотні вулиці Луцької. Адже вони, неналежним чином встановлені, створюють звуки, що заважають мешканцям прилеглих житлових будинків.

На завершення наради слово взяв міський голова Петро Саганюк, який висловив прохання до керівника дорожньо-експлуатаційної дільниці Миколи Хільчука якнайшвидше змонтувати каналізаційні люки на відремонтованому дорожньому полотні вулиці Луцької. Адже вони, неналежним чином встановлені, створюють звуки, що заважають мешканцям прилеглих житлових будинків.

Відповідні міські служби отримали доручення міського очільника щодо належних заходів з благоустрою та щодо осінньої висадки дерев. Вивчити питання харчування школярів в сусідніх містах обласного значення та переглянути суми коштів, які витрачаються на ці цілі з міського бюджету, – таке завдання отримали освітяни та фінансисти.

Telegram Channel