
Вивичали харчову промисловість на прикладі ПАТ «Теремно»
Студенти вивчали секрети хлібопекарства
12 листопада студенти спеціальності «Облік і оподаткування» під керівництвом кураторів Гаврилюк Ольги, Ткачук Ірини вирішили ближче познайомитися з дуже цікавою і важливою справою – випічкою хліба
ПАТ «Теремно Хліб» на ринку хлібобулочних виробів більше 30 років. На початку роботи підприємством випускалось 5 видів хліба. Сьогодні асортимент хлібобулочних виробів налічує більше як 140 найменувань з метою кращого задоволення потреб споживачів. Більшість хлібобулочних виробів виготовляється за рецептурами, які розроблені технологами підприємства.
На початку екскурсії студенти і викладачі мали чудову можливість дізнатися про секрети виробничої діяльності хлібопекарського підприємства, а також переглянути фільм про історію мистецтва випічки хліба. Під час екскурсії, Оксана Гуляр, відмітила: «Новим знаком в логотипі «Теремно Хліб» стало зображення будиночка, як символа сім’ї, тепла, гостинності та достатку. Але незмінними залишаються головні пріоритети підприємства: повага до українських традицій, висока якість продукції, її натуральність, відповідальність перед своїми споживачами та постійне прагнення до вдосконалення».
Дізналися про раціональну організацію робочих місць у ПАТ «Теремно Хліб» за допомогою системи 5S, що дозволяє досягти максимально можливого порядку, ефективності і продуктивності.
Студенти мали нагоду ознайомитися з Практикою управління Кайдзен, як одного з найбільш ефективних методів управління компанією через підвищення якості роботи за рахунок скорочення втрат. А також, дізналися про раціональну організацію робочих місць у ПАТ «Теремно Хліб» за допомогою системи 5S, що дозволяє досягти максимально можливого порядку, ефективності і продуктивності.
Маркетолог, Ігор Касянчук наочно ознайомив студентів і викладачів з процесом виробництва хліба – починаючи від замісу тіста до безпосереднього випікання хліба та здоби, а також дізнатись про особливості доставки продукції покупцям через мережу фірмових магазинів.

