Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі створять молодіжний центр

Меблі для закладу ковельська молодь планує закупити за грантові кошти.

kovelrada.gov.ua

У Ковелі створять молодіжний центр

Про це йшлося на зустрічі ініціаторів цього проекту з депутатами міської ради, представниками виконавчої влади, освіти, культури, старшокласниками

На чергову сесію міської ради підготовлено відповідний проект рішення, адже це має бути комунальний заклад, який перебуватиме у підпорядкуванні відділу культури.
З його повноваженнями присутніх ознайомила автор проекту Людмила Зубарєва.
Зокрема, вона зазначила, що в Україні уже діє 150 подібних Центрів. Є вони і на Волині.

Це буде майданчик для дискусій, зустрічей, акумулювання цікавих ідей.

Молоді люди прагнуть змін, самореалізації. Вони готові втілювати свої задуми в життя, ділитись знаннями, навичками. І в цьому їм може сприяти новостворений Центр.
Крім того, це буде майданчик для дискусій, зустрічей, акумулювання цікавих ідей. Молодь налаштована писати проекти, залучати грантові кошти. Один з них уже в роботі.

Також наголошувалось, що там будуть займатись організацією різноманітних мистецьких, спортивних заходів, англомовних таборів. І це далеко не повний перелік можливостей і планів.
Свої думки щодо необхідності такого Центру у Ковелі висловили учасники проекту «Погляд молоді на місто». Всі вони наводили вагомі аргументи, переконували, що заклад буде дієвим і допоможе молодим, активним, креативним об’єднатись задля спільних справ, які зроблять наше місто кращим.

Джерело: Офіційний сайт Ковельської міськради
Telegram Channel