Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ще одного учасника стрілянини на автомийці на вулиці Набережній у Луцьку взято під варту

Чоловікові обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

pravdatyt.com

Ще одного учасника стрілянини на автомийці на вулиці Набережній у Луцьку взято під варту

34-річному мешканцю Сумщини повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї

За наполегливої позиції прокурорів галузевого відділу прокуратури Волинської області ще одному учаснику подій 5 листопада 2018 року на автомийці на вулиці Набережній у Луцьку, в результаті яких один чоловік загинув, а двоє отримали поранення, Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

13 листопада 2018 року затриманому напередодні працівниками відділу карного розшуку Головного управління Національної поліції в області 34-річному мешканцю Сумщини повідомлено про підозру.

13 листопада 2018 року затриманому напередодні працівниками відділу карного розшуку Головного управління Національної поліції в області 34-річному мешканцю Сумщини повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальне правопорушення, передбачене ч.4 ст. 296 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, замаху на умисне вбивство двох або більше осіб та хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальні правопорушення, передбачені п.12 ч.2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п.п. 1, 12 ст. 115, ч. 4 ст. 296 КК України) триває. Вживаються заходи задля затримання усіх причетних до вчинення цих  злочинів.

Наталка Мурахевич, прес-секретар прокурора області

Telegram Channel