Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Маневиччині змагалися юні туристи

Вітаємо переможців та призерів

Маневицький районний Центр творчості дітей і юнацтва

На Маневиччині змагалися юні туристи

Центром туризму, спорту та екскурсій спільно з Центром творчості дітей і юнацтва у смт Маневичі проведені відкриті обласні змагання серед гуртківців філій ЦТСЕ, присвячені Дню гідності і Свободи

Участь у них взяло 15 команд із 5 територій області. На відкритті юних спортсменів привітали голова Маневицької РДА Андрій Линдюк та начальниця відділу освіти Валентина Книш. Музичне привітання прозвучало від Стаса Мельника (зразковий дитячий хор «Перлини Волині» ЦТДЮ). Про це інформує Маневицький районний Центр творчості дітей і юнацтва у «Фейсбуці».

Упродовж двох днів юні спортсмени змагалися у багатьох видах: стрільбі, спортивне орієнтування за вибором, крос-поході з елементами гри «Сокіл» («Джура»). Нашим гостям проведено майстер - клас з тактичної медицини та екскурсію до човна - довбанки і Маневицького краєзнавчого музею. У напруженій боротьбі команди вибороли такі призові місця у старшій та молодшій вікових групах відповідно: І місця у команд Любомського району - 1 та Любомського району -3 (тренери Юрій Оліщук та Микола Чирук); ІІ місця розділили команди с.Кукли та Любомського району -2 (тренери Анатолій Зіньков та Юрій Оліщук, Микола Чирук); ІІІ місця у команд Маневицького ЦТДЮ та с.Холопичі (тренери Мирослава Шишолік та Ольга Ващук).

Гостям проведено майстер - клас з тактичної медицини та екскурсію до човна - довбанки і Маневицького краєзнавчого музею.

«Щиро вітаємо переможців та призерів і бажаємо нових злетів та досягнень!!!! Висловлюємо щиру подяку керівнику СТК сприяння обороні України Василю Шелудьку за професійну організацію і проведення змагань зі стрільби, фельдшерам - інструкторам КЗ «ВОЦЕМДМК» В'ячеславу Швораку та Андрію Мельнику за професійно та цікаво проведений майстер - клас з тактичної медицини, Петру Хомичу, директору музею, за цікаву і пізнавальну екскурсію, Маневицькій райспоживспілці за організацію харчування учасників змагань! Завдячуючи професійній роботі суддівської колегії змагання відбулися якісно і цікаво». 

Telegram Channel