Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Дітям - флікери, хворим - кров, сумлінним водіям - наліпки

Суперактивний тиждень безпеки дорожнього руху триває!

Патрульна поліція Волинської області

Дітям - флікери, хворим - кров, сумлінним водіям - наліпки

Патрульні поліцейські Волині роздавали подарунки. Так минув для поліцейських черговий день Тижня безпеки дорожнього руху

Шановні друзі, Ви вже читали повідомлення про те, що наші патрульні сьогодні здавали кров на потреби учасників ДТП та дарували світловідбивачі жидичинським школярам.

Але погляньте на перше фото: це учні 21 гімназії тримають в руках світловідбиваючі наліпки, подаровані патрульними в рамках акції організації «Серце до серця» «Я бачу і мене бачать». Маленька наліпка – а яка важлива й помічна!

Тож з світловідбиваючими елементами на одязі чи рюкзаку їм вдасться уникнути серйозних небезпек на дорозі. Том важливо не просто знати про флікери і виготовити їх, а й повсякчас носити.

Крім того, інспектори побували сьогодні і в обласній дитячій лікарні, де разом з представниками бібліотеки для юнацтва виготовляли флікери. До речі, в лікарні нині перебувають і ті діти, які потерпіли в аваріях. Тож з світловідбиваючими елементами на одязі чи рюкзаку їм вдасться уникнути серйозних небезпек на дорозі. Том важливо не просто знати про флікери і виготовити їх, а й повсякчас носити.

А наприкінці дня патрульні зупиняли… сумлінних водіїв, які були пристебнуті пасками безпеки і дякували їм за дотримання Правил дорожнього руху. Більше того, свідомим водіям вручали і відповідні наклейки, аби підняти настрій та спонукати завжди їздити за правилами.

 
 

 

Джерело: Патрульна поліція Волинської області
Telegram Channel