Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Сьогодні 105-а річниця від дня народження видатної волинянки

Відбудеться вечір-портрет.

volyn-kray-mus

Сьогодні 105-а річниця від дня народження видатної волинянки

У конференц-залі Волинського краєзнавчого музею відбудеться вечір-портрет «Життєве кредо Ірини Левчанівської»

15 листопада о 12.00 год. у конференц-залі Волинського краєзнавчого музею відбудеться вечір-портрет «Життєве кредо Ірини Левчанівської» 

Гості музею зможуть оглянути ряд унікальних світлин початку ХХ ст., переданих у фонди особисто Іриною Левчанівською із зафіксованими моментами побуту її родини і місцевих селян на теренах садиби Левчанівських-Гродзінських у с. Линеві тодішнього Володимир-Волинського (нині Локачинського) району.

На відвідувачів чекає також спілкування з людьми, близькими по духу героїні нашого вечора. Це: Лариса Косаківська, кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри хореографії Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки і Ярослав Гелетій, головний редактор видань громадського просвітянського фонду імені Івана Фещенка-Чопівського «Джерело».

Захоплюючі історії з життя неординарної особистості, знайомство з її кінофільмами, книгами – все це, можливо, наблизить нас до найголовнішого, актуального у всі часи, людського вміння: жити «з повагою до всіх законів природи, розуму і людяності», як це робила Ірина Левчанівська.

Джерело: volyn-kray-mus
Telegram Channel