Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку презентували туристичну програму міста на наступні два роки

Одне з важливих завдань - формувати імідж міста

Луцька міська рада

У Луцьку презентували туристичну програму міста на наступні два роки

Начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська розповіла, що досі діяла програма, розрахована на 2017-2018 роки.

За цей час місто вперше взяло участь у міжнародних виставках Варшави та Литви. Також було проведено перший туристичний форум у Луцьку, до якого вдалось залучити національних експертів в галузі туризму із Києва, Львова та Одеси. Окрім цього, розпочали розвивати міську інфраструктуру для людей із вадами зору, встановлено бронзовий тактильний макет Луцького замку.

Завдяки проведенню Конкурсів туристичних проектів було реалізовано 11 таких проектів, серед яких і нові креативні об’єкти, велопарковки та туристичні заходи.

Катерина Теліпська зазначила, що розвиток туризму не може бути без хорошої освіти, а тому у Луцьку вперше було організовано школу екскурсоводів, 16 випускників якої є рекомендованими гідами управлінням туризму та промоції міста.

Багато було зроблено і для розвитку медійного туристичного обличчя Луцька: проведено прес-тури, створено брендбук, проведено маркетингове дослідження.

Розвиток туризму не може бути без хорошої освіти, а тому у Луцьку вперше було організовано школу екскурсоводів, 16 випускників якої є рекомендованими гідами управлінням туризму та промоції міста.

Основними напрямками розвитку туризму в місті Луцку на 2019-2020 роки було виділено створення умов для ефективного управління туристичною галуззю міста, формування позитивного іміджу міста, розвиток туристичної інфраструктури, створення нових туристичних об’єктів (зокрема, завдяки ревіталізації пам’яток вежі Чарторийських та підземель монастирю єзуїтів), співпраця з музеями міста, підвищення професійного рівня працівників туристичної галузі та інші.

По завершенню презентації начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська вислухала пропозиції працівників луцької туристичної інфраструктури.

Джерело: Відділ інформаційної роботи міської ради
Telegram Channel