Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Вам слава і земне спасибі, невтомні руки трударів

Для дбайливих господарів - література про розвиток сільського господарства

Рокинівська громада

Вам слава і земне спасибі, невтомні руки трударів

З нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства у бібліотеці селища Рокині організовано виставку

Рокинівська громада у «Фейсбуці» привітала трударів землі із професійним святом.

З давніх – давен восени, коли землю вкриває жовте листя, коли зібрано врожай, а комори та стодоли заповнені збіжжям, ми відзначаємо День працівників сільського господарства. Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форми власності та господарювання, йдеться у дописі.

Нехай нива щедра колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються. Добрих Вам засівів, рясних сходів та щедрих ужинків. 

Шановні працівники Волинської державної сільськогосподарської дослідної станції, дослідного господарства ЕДПДГ «Еліта», Волинського обласного учбового центру АПК, Волинського обласного підприємства по племсправі, фермери, одноосібні сільськогосподарські виробники, прийміть наші щирі вітання з Вашим професійним святом!Велика подяка та низький уклін Вам, агрономи, екологи, механізатори та електрики, тваринники, ветеринари за Вашу натхнену працю в усіх галузях сільського господарства, а науковим працівникам розробок нових інноваційних технологій. Нехай нива щедра колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються. Добрих Вам засівів, рясних сходів та щедрих ужинків. 

З нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства у бібліотеці селища Рокині організовано виставку – інсталяцію «Вам слава і земне спасибі, невтомні руки трударів», де представлено літературу про основні етапи розвитку сільського господарства, науково обґрунтовані рекомендації щодо ефективного господарювання на землі в сучасних умовах. То ж ще раз вітаєм з святом та запрошуємо відвідати бібліотеку для ознайомлення з інсталяцією.

Джерело: Рокинівська громада
Telegram Channel