Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ремонт доріг і його фінансування

Роботи будуть завершені у 2019 році

49000

Ремонт доріг і його фінансування

Питання ремонту доріг та його фінансування обговорили сьогодні під час апаратної наради у голови Камінь-Каширської райдержадміністрації Валерія Дунайчука

За словами начальника управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Олександра Нікітчука, повідомляє сайт райдержадміністрації, на умовах співфінансування з місцевих бюджетів вдалося реалізувати плани по ремонту дорожнього покриття ділянки дороги місцевого значення в селі Піщане протяжністю 0,2 кілометра (із місцевого бюджету Піщанської сільської ради спрямовано 200 тисяч гривень).

Станом на 12 листопада поточного року з місцевих бюджетів на експлуатаційне утримання та поточний ремонт комунальних доріг використано 6 мільйонів 665,7 тисячі грн, з них на території Камінь-Каширської міської ради – 4 мільйона 444,9 тисячі грн.

Ремонт пріоритетної автомобільної дороги Камінь-Каширський – Полиці – Оленине – Рудка-Червинська (ділянка Камінь-Каширський – Полиці) заплановано завершити в 2019 році. Обсяг фінансування на даний об’єкт по Камінь-Каширському району становить 14 мільйона 25 тисяч гривень.

– Згідно з розпорядженням Кабміну від 13 червня 2018 року у нинішньому році на капітальний ремонт проїжджої частини вулиці Спиридона Гнатюка в селі Підцир’я виділено 400 тисяч гривень. Загальна вартість робіт — 802,3 тисячі, — поінформував доповідач. — В обласному бюджеті 2018 року на ремонт доріг по Камінь-Каширському району передбачено: поточний ремонт вулиці Магістральна (м. Камінь-Каширський) — 175 тисяч, капітальний ремонт вулиці Тарасівка (с. Осівці) – 400, капітальний ремонт тротуару в місті Камені-Каширському – 600, поточний ремонт вулиці Зарічна (с. Брониця) – 150, поточний ремонт (закупівля щебеню) комунальних доріг Воєгощанської та Видертської сільських рад – по 50 тисяч гривень. По вищеперерахованих об’єктах роботи виконані.

Разом з тим, як повідомив Олександр Нікітчук, станом на 12 листопада поточного року з місцевих бюджетів на експлуатаційне утримання та поточний ремонт комунальних доріг використано 6 мільйонів 665,7 тисячі грн, з них на території Камінь-Каширської міської ради – 4 мільйона 444,9 тисячі грн. Крім того, протягом звітного періоду на капітальний ремонт комунальних доріг спрямовано 1 мільйон 95 тисяч гривень (на території Камінь-Каширської міської ради).

Присутній на нараді голова районної ради Віктор Сус наголосив, що в даному напрямку здійснений чималий об’єм робіт. Мовляв, нині активно будуються лісові дороги, ще одним стратегічним об’єктом є дорога Камінь-Каширський – Осівці. Так, органи місцевого самоврядування мають бути націлені на співфінансування.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel