Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Підсумки сезону спортивного орієнтування підбили в Боратині

Для спортсменів громади 2018-й пройшов дуже вдало

Боратинська сільська рада

Підсумки сезону спортивного орієнтування підбили в Боратині

Стартами Відкритого Чемпіонату області зі спортивного орієнтування, які два дні проходили в лісовому масиві поблизу села Смолигів та парку 900-річчя міста Луцька, любителі цього виду спорту завершили сезон нинішнього року

Боротьбу за першість у своїх вікових групах вели також майже три десятки спортсменів Боратинської громади. І, як завжди, не залишилися без нагород. В смолигівському лісі перемогу святкували Андрій Марчук, Юрій Черняк та Назар Луппов. Серед призерів також наші Володимир Казаков, Катерина та Світлана Черняки, Аліна Андрющенко, Богдана Лавренчук, Назар Савонік, Іван Шмига та Андрій Деркач. Не залишилися без нагород наші спортсмени і в другий день. На дистанції спринту перемогу святкував Назар Луппов, у трійці призерів також Андрій Марчук, Юрій Черняк, Аліна Андрющенко та Богдана Лавренчук.

Отож, якщо підводити підсумок року, то можна сказати,що для спортсменів Боратинської громади 2018 пройшов дуже вдало. В активі – не тільки вдалі виступи на обласних, але й на Всеукраїнських змаганнях. Починаємо підготовку до стартів 2019 року. А вони традиційно пройдуть цікаво та насичено. Спортивне орієнтування досить демократичний вид спорту – на старт виходять люди різних вікових категорій. Отож, якщо хтось зацікавився, запрошуємо в команду. Буде цікаво..

Віталій ГНАТЮК

Джерело: Боратинська сільська рада
Telegram Channel